html> Om Thoresen & Diers C&C
 

Vores konsulenter er veluddannede og har mange års erfaring indenfor management, forretning og IT – både som specialister og ledere.

Thoresen Diers C&C blev etableret i starten 2003.

Thomas Thoresen (f.1966)

Økonom af uddannelse og har igennem mange år varetaget opgaver indenfor Strategi- og forretningsanalyse, kravspecifikationer, IT- og virksomhedsrådgivning, teambuilding, coaching, kompetenceudvikling, projektledelse, forretnings- og konceptudvikling, kundestyring, leverandørstyring, kontraktforhold.

CV og referencer kan rekvireres

Lars Diers (f.1965)

Økonom af uddannelse og certificeret i XAL og Axapta, har i mange år varetaget opgaver indenfor forretningsanalyser, kravspecifikationer, IT-rådgivning og virksomhedsrådgivning, projektledelse, koncept og produktudvikling, problemløser og optimering af ERP-systemer, IT-kompetenceudvikling.

CV og referencer kan rekvireres

Steen Vincentz Jensen (f.1969)

Datamatiker af uddannelse og certificeret i Oracle og Microsoft SQL Server, har i mange år varetaget opgaver indenfor kravspecifikationer, IT-rådgivning, problemløsning og optimering af ERP-systemers databasemiljøer, konfiguration, installation, overvågning og tuning af Oracle og MS SQL.

CV og referencer kan rekvireres

John Frandsen (f.1962)

Tekst og billede følger...

CV og referencer kan rekvireres

 
 
 
 

Om Thoresen Diers C&C

Kompetencer

Ydelser

Samarbejds relationer

Kontakt os